Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Frostpunk

*
Τον περασμένο Αύγουστο η δημιουργός εταιρεία του This War of Mine, 11 bit studios, ανακοίνωσε το νέο της τίτλο με την ονομασία Frostpunk. Πλέον, μετά από καιρό παρουσίασε ένα νέο trailer, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα και περαιτέρω πληροφορίες για τον τίτλο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του ηγέτη σε μια ατμοκίνητη πόλη σε ένα κόσμο παντελώς σκεπασμένο από το χιόνι, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα επιβλέπουν το πως ζουν τα άτομα, θα διαχειρίζονται πόρους και γενικά συνεχώς θα κάνουν δύσκολες επιλογές προκειμένου να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μετά το δεύτερο μισό του χρόνου, ενώ επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορίες για την έκδοση των κονσόλων. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*